Voorbereiden - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Gillian Visschedijk - WaarBenJij.nu Voorbereiden - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Gillian Visschedijk - WaarBenJij.nu

Voorbereiden

Door: Gillian

Blijf op de hoogte en volg Gillian

11 Maart 2009 | Nederland, Apeldoorn

Over een week (18 maart) is het zover. Om 17:20 uur vlieg ik vanaf Düsseldorf rechtstreeks naar Bangkok. Vanuit daar zal ik ruim 2 maanden rond gaan reizen in Thailand en Cambodja. Het is de eerste keer dat ik een reis ga maken in mn uppie, dus een beetje nerveus ben ik wel... Maar ik heb er vooral heel erg veel zin in!
Eerst de voorbereiding, en vooral de voorpret :-) De eerste malariapil heb ik al gehad, een nieuwe backpack gekocht en uiteraard de lonely planet. Verder sites afstruinen naar reisverhalen en 'hoe-overleef-ik-in-thailand' achtige tips aan het lezen. Gelukkig komen veel verhalen over hoe ik allemaal wel niet afgezet kan worden redelijk overeen met hoe het was in Indonesië, dus daar ben ik redelijk gerust over.

Ik zal proberen deze site zo vaak mogelijk te vullen. Thailand is natuurlijk backpackerland nummer 1 (of misschien 2, na australië) Dus er zullen vast en zeker veel internetcafétjes zijn.

Liefs Gillian

• 17 Maart 2009 - 17:03

Moniek:

oooehhh spannend!! Maar eerst nog een te super gave Valkyrja aaf! JaJa! Heeeeeeeeeel veel plezier!

Dikke smak

• 18 Maart 2009 - 13:36

Stefanie:

Joehoeee Giel!!
    Een hele goede reis vanmiddag!!En natuurlijk heeel veel plezier de komende 2 maanden. Was erg gezellie gisteravond, wel gek laatste Valkyrja aaf. Veel liefs

• 19 Maart 2009 - 06:58

Annemiek :

Hoop dat je goed bent aangekomen, veel plezier!

• 19 Maart 2009 - 07:19

Nicky:

Heel veel plezier! Hoop dat je een goede reis hebt gehad. Wel veel posten om ons arme in-de-kou-zit-mensen ook een beetje te laten dromen :)